AVÍS LEGAL

Autoescola Matadepera S.L. ,amb CIF i direcció a Passeig 22 de juliol, 406 local de Terrassa, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·legal de la informació apareguda a la pàgina d'Internet www.autoescolamatadepera.cat

 

Amb els límits establerts en la llei, Autoescola Matadepera S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d'Internet.

 

Els continguts i informació no vinculen a Autoescola Matadepera S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d'un servei que s’ofereix amb caràcter informatiu i divulgatiu.

 

La pàgina d'Internet www.autoescolamatadepera.cat conté enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que no pot controlar. Per tant,  no es pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

 

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i el contingut restant inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva d’Autoescola Matadepera S.L.. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de l’empresa.

 

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Autoescola Matadepera S.L. ofereix a través del lloc web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades els informen que, mitjançant l'emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractats en els fitxers d’Autoescola Matadepera S.L. per tal de poder prestar i oferir els nostres serveis així com informar-los sobre les millores del lloc web. Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta per correu electrònic seccio02@autoescolamatadepera.cat o a l'adreça Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 406, 08225 Terrassa, Barcelona

 

 

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre tu navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, generada a partir de tus pautas de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información.