INFORMACIó

QUI SOM

Matadepera Autoescola

L’any 1995 vam iniciar la nostra activitat, obrint el nostre primer centre i amb totes les nostres tasques centrades en l’obtenció del permís de la classe B. Avui podem dir amb orgull que disposem de tres centres propis i hem ampliat la nostra oferta a tots els permisos, des del permís AM fins al de camió i autocar.

En tot aquest temps, la nostra filosofia de treball s’ha basat en: un sistema d’alta qualitat, un ampli ventall de serveis i una voluntat de millora constant en tots els àmbits. A més, oferim una atenció al client totalment personalitzada, un ensenyament professional tan teòric com pràctic i uns mitjans i instal·lacions a mida de les necessitats de l’alumne.

Ver web en castellano

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre tu navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, generada a partir de tus pautas de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información.